POWERMIX HAZIR SIVA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ VE KALİTE FARKI
POWERMIX HAZIR SIVA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ VE KALİTE FARKI
 
- Powermix sıva makinesinin Mikser Motorlarındaki Redüktörlerde SENTETİK YAĞ ve ÖZEL KEÇE kullanılmaktadır. Bu Powermix motorlarını düşük sıcaklıklarda donmaya veya ve yüksek sıcaklarda da ısınmaya karşı korur. Keçe ise yağ sızıntılarını engeller.
- Powermix sıva makinelerinin makine şasesi, ROBOT KAYNAK ile adeta bir iplik gibi hatasız bir şekilde kaynatılmakta ve insan kaynaklı üretim hataları en aza indirilmektedir.
- Powermix sıva makinelerinin tekerlerinde TAKOZ DESTEK bulunmaktadır. Bu şekilde makine şasesi daha stabil ve ağır yüklere daha dayanaklı hale gelmektedir.
- Powermix sıva makinesinde SAF KAUÇUKTAN yapılma UZUN ÖMÜRLÜ tekerler kullanılmaktadır.
- Powermix sıva makinesinin eleğinde, dayanıklılığının artırılması için KALIN SAÇ kullanılmaktadır ve sık dokulu olarak kaynatılmaktadır. Ayrıca malzemenin dökülmesini önlemek için eleğin yanlarına TOZ KORUMA SACI eklenmiştir.
- Powermix sıva makinesinin kovan sabitleme kolu, GALVANIZE olup el ile kolayca kavranabilmesi için KAUÇUK ile kaplanmıştır.
- Powermix sıva makinesinin yıldız çarklarının tambur bağlantı gövdesi tek parçadır.
- Powermix sıva makineleri yüksek teknoloji endüstriyel toz boya fırınlarında, yüksek kalite toz boya kullanılarak boyanmaktadır.
- Powermix sıva makinelerinin su tesisatlarında komple paslanmaz sarı malzeme kullanılmaktadır. TORK marka solenoid valf, ALMAN MALI TIVAL BASINÇ ŞALTERİ VE KRAUSMAN BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ ve ITALYAN SU MOTORLARI kullanılmaktadır.
- Powermix sıva makinelerinin elektrik panelinde EATON marka FAZ KORUMA Rölesi kullanılmaktadır. Panelde kullanılan diğer tüm cihazlar ve butonlarda EATON markadır. Bükük makine prizi ise ALMAN SCHNEIDER markadır. Panel Ana şalteri KRAISNER ALMAN markadır. Ayrıca uzaktan kontrol için özel bir bağlantı soketi bulunmaktadır.
- Elektrik panelindeki tüm butonlar toza, kir ve alçıya karşı silikon kapaklarla korunmaktadır.
- Flometre vanası, 11 TUR ve HASSAS ayarlıdır.
- Powermix sıva makinelerinin harç hortumları 28mm çaptadır. Bu şekilde hortumdan daha fazla malzeme çıkışı sağlanmakta, motorlara ve karışıtırıcılara binen başınç azaltılmaktadır.
- Powermix sıva makinelerinde Avrupa Birliği standartlarına uygun 5P, yani 5 hatlı kablo kullanılmaktadır.
- Powermix sıva makinelerinin hava kompresörlerinde, kompresörlerin çalınmasını veya taşıma esnasında düşmesini engellemek için GALVANIZE kilitleme kolu bulunmaktadır.
- Powermix sıva makinelerinin sıva tabancalarında sağlam ve uzun ömürlü ALÜMİNYUM boru kullanılmaktadır. Ayrıca sıva hortumununa ALÜMİNYUM DÖNER BAŞLIK ile bağlanmaktadır.
- Powermix sıva makinelerinde, yüksek kaliteli ALMAN MALI Harbi tornavida bulunmaktadır. Ayrıca her makinenin içinde yine ücretsiz olarak karıştırıcılar, kırıcılar, temizlik topları, contalar ve filtreler verilmektedir.
- Powermix sıva makineleri Avrupa Standartlarına uygun olarak test edilmekte ve sertifikalandırılmaktadır. Her makinenin içinde kullanım kılavuzu, elektrik paneli şeması ve test raporu bulunmaktadır.
- Powermix sıva makinelerinin Tüm Türkiye ve DÜNYA çapında bakım ve yedek parça hizmeti sunan servis ve bayilik ağı bulunmaktadır.
 
TÜM BU SAYDIĞIMIZ YÜKSEK KALİTESİ VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİYLE POWERMIX, PROFESYONEL SIVA USTALARININ BİRİNCİ TERCİHİ VE TÜRKİYE’NİN EN ÇOK SATAN HAZIR SIVA MAKİNESİDİR !
 

 


 
TÜRKİYE'NİN EN ÇOK SATAN HAZIR ALÇI SIVA MAKİNESİ !
Blog Sayfası